Αναπτυξη Λογισμικου

Υψηλού επίπεδου εμπορικές εφαρμογές και λογισμικό κομμένο και ραμμένο στα μετρά σας.

περισσότερα

Αναπτυξη Web & Mobile

Web εφαρμογές και ιστοσελίδες με προσωπικότητα και στυλ για κάθε συσκευή.

περισσότερα


Συμβουλευτικες Υπηρεσιες

Σας βοηθάμε να στήσετε σωστά την υποδομή και την ασφάλεια της επιχείρησης σας.

περισσότερα

Υπηρεσιες Δεδομενων

Τα πιο σημαντικά στοιχεία της επιχείρησής σας με τον τρόπο που θέλετε.

περισσότερα


Εγκαταστασεις

Αξιόπιστη πληροφοριακή υποδομή σε αποδοτικό και ασφαλές περιβάλλον εργασίας.

περισσότερα

Τεχνικη Υποστηριξη

Εξίσου σημαντικό με κάθε μας πώληση είναι η τεχνική υποστήριξη που παρέχουμε.

περισσότερα

Αναπτυξη Λογισμικου

Τα τελευταία δυο χρόνια η εταιρία μας έχει επενδύσει δυναμικά στην ερευνά νέων τεχνολογιών με στόχο να καλύψουμε τις οργανωτικές και διαχειριστικές ανάγκες της μικρομεσαίας επιχείρησης με σύγχρονα προϊόντα που ανταποκρίνονται τόσο στο σήμερα όσο και στο αύριο.

Εμπορικές Εφαρμογές

Αναπτύσσουμε μια σύγχρονη πλατφόρμα ανάπτυξης εφαρμογών, πλήρως παραμετροποιήσιμη και επεκτάσιμη, με δυνατότητες παροχής κλιμακωτών υπηρεσιών, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα αναγκών, από μια βασική εμπορική διαχείριση μέχρι την πλήρη διαχείριση επιχειρησιακών πόρων.

Σας παρέχουμε την δυνατότητα μέσα από τα προϊόντα μας να στήσετε μια πληροφοριακή υποδομή που θα ανταποκρίνεται στις σημερινές σας ανάγκες και θα είναι εύκολα και άμεσα επεκτάσιμη στις μελλοντικές σας, συμβάλλοντας με τον τρόπο μας στην δημιουργία οικονομιών κλίμακας.

Λογισμικό κατά παραγγελία

Στις επιχειρήσεις με ιδιαιτέρες απαιτήσεις, που έχουν ανάγκη υλοποίησης λειτουργιών πέραν αυτών που μπορεί να προσφέρει ένα λογισμικό γενικής χρήσης, παρέχουμε την δυνατότητα ανάπτυξης εφαρμογών κατά παραγγελία.

Έχοντας εξειδίκευση στην ταχεία ανάπτυξη desktop, web-based, κατανεμημένων και αυτόνομων εφαρμογών, ακολουθούμε δοκιμασμένες πρακτικές στην διαχείριση έργων και σχεδιάζουμε μαζί εξ’ ολοκλήρου λύσεις στις εξειδικευμένες ανάγκες σας.

Αναπτυξη Web & Mobile

Από μια απλή εταιρική προβολή έως μια σύνθετη υλοποίηση ηλεκτρονικού καταστήματος, μια σωστά στοχευόμενη και ελκυστική ιστοσελίδα είναι ένα ισχυρό εργαλείο για την επιχείρηση, και αποτελεί το διαδικτυακό της πρόσωπο.

Ανάπτυξη & Υποστήριξη Ιστοσελίδων

Η υψηλή ποιότητα, η λειτουργικότητα και η αισθητική σε συνδυασμό με το χαμηλότερο δυνατό κόστος είναι μερικοί από τους παράγοντες που διαμορφώνουν το πλαίσιο στο οποίο παρέχουμε ολοκληρωμένες και αξιόπιστες υπηρεσίες σχεδιασμού, ανάπτυξης και υποστήριξης ιστοσελίδων χρησιμοποιώντας όλα τα τελευταία εργαλεία και γλώσσες προγραμματισμού.

Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Η άμεση ανταπόκριση, διαθεσιμότητα και ασφάλεια των ιστοσελίδων σας καθώς και του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου αποτελεί για εμάς προτεραιότητα. Αναλαμβάνουμε την φιλοξενία του δικτυακού σας τόπου, τόσο σε data center του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού, συμφώνα με της απαιτήσεις σας ώστε να επιτύχουμε βέλτιστα αποτελέσματα.

Κατοχύρωση Ονόματος Χώρου

Το κατάλληλο όνομα μπορεί να αποτελέσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Προτού ξεκινήσετε οποιαδήποτε επιχειρηματική δραστηριότητα online, σας βοηθούμε να επιλέξτε και να κατοχυρώσετε το όνομα με το οποίο οι χρήστες του Internet θα μπορούν να σας αναζητήσουν, εξασφαλίζοντας την προσωπική ή/και την εταιρική σας ταυτότητά σας στο διαδίκτυο.

Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης παρέχουν έναν αξιόπιστο και οικονομικό τρόπο διαφήμισης στο ευρύ κοινό με άριστα αποτελέσματα, αν χρησιμοποιηθούν σωστά. Σε κάθε νέο website που δημιουργούμε ενσωματώνουμε λειτουργιές των πιο δημοφιλών μέσων, όπως το Facebook και Twitter, ώστε να διασφαλίσουμε στους πελάτες μας τα οφέλη που προσφέρουν.

Συμβουλευτικες Υπηρεσιες

Η αναπόφευκτη πολυπλοκότητα ενός πληροφοριακού συστήματος, όπως ο αρχικός σχεδιασμός της υποδομής, η σύνδεση πολλαπλών ηλεκτρονικών υπολογιστών και συσκευών σε δίκτυο, η καθ’ αυτό έκθεση του προς το διαδίκτυο, είναι μερικοί από τους παράγοντες που μπορούν να αποτελέσουν πηγή πληθώρας προβλημάτων τόσο στην επικοινωνία όσο και στην ασφάλεια των εταιρικών δεδομένων κατά την λειτουργία του.

Βασισμένοι τόσο στην τεχνογνωσία μας όσο και στην εμπειρία μας σας καθοδηγούμε με το σωστό σχεδιασμό της υποδομής σας, προσδιορίζοντας τις ανάγκες του συστήματος σας και τους κίνδυνους που εγκυμονούν δημιουργώντας δικλίδες ασφάλειας και έγκαιρης πρόληψης, που ενδεχομένως να σας γλιτώσει πολύτιμο χρόνο και χρήμα.

Μελέτη Εγκατάστασης Δικτύων

Για την δημιουργία νέων ή/και αναδιαμόρφωση υπαρχόντων δικτύων σύμφωνα με τα διεθνή και ευρωπαϊκά πρότυπα, εξασφαλίζοντας μια αξιόπιστη ροή εργασίας, συντάσσουμε μελέτη διευθετώντας θέματα όπως:

 • • το εκτιμώμενο μέγεθος της καλωδίωσης
 • • το εύρος ταχύτητας του δικτύου
 • • τις παρεμβολές των δικτύων
Μελέτη Ασφάλειας

Προσδιορίζει την πολιτική, τους στόχους και τους κινδύνους ενός ολοκληρωμένου συστήματος διαχείρισης ασφάλειας και περιλαμβάνει:

 • • ανάλυση και αξιολόγηση του κινδύνου
 • • προσδιορισμό απαιτήσεων και προτεραιοτήτων
 • • εκπόνηση μέτρων πρόληψης, αποτελεσματικής αντίδρασης και διαχείρισης κρίσεων
 • • εκπόνηση σχεδίου συνέχειας και αποκατάστασης από καταστροφή
Μελέτη Πληροφοριακών Αναγκών

Μια πολύπλοκη διεργασία αποτίμησης πόρων, όπως των ανθρώπων, των δεδομένων, του λογισμικού, του υλικό και των διαδικασιών που εφαρμόζονται η οποία εμπεριέχει:

 • • προσδιορισμό και ανάλυση απαιτήσεων
 • • σχεδιασμό μοντέλου αναγκών των χρηστών
 • • ανάπτυξη προδιαγραφών υλικού / λογισμικού / διαδικασιών ενός συστήματος
 • • σχεδιασμό μετάπτωσης της εταιρίας από την τρέχουσα κατάσταση στη νέα

Υπηρεσιες Δεδομενων

Οι ανάγκες της σύγχρονης εποχής, απαιτούν γρήγορη, αποδοτική, συνεπή και παράλληλη διαχείριση τεράστιου όγκου πληροφοριών και κάθε είδους δεδομένων σε όλα τα επίπεδα.

Γεφυροποίηση Δεδομένων

Ανταποκρινόμενοι στην ανάγκη ύπαρξης υποδομής για την εξαγωγή, μεταφορά και εισαγωγή δεδομένων από ένα πληροφοριακό σύστημα σε ένα άλλο και έχοντας εκτενή εμπειρία στο τομέα αυτό, παρέχουμε λύσεις γεφυροποίησης μεταξύ γνωστών εμπορικών εφαρμογών/ERP και λογιστικών προγραμμάτων.

Εισαγωγή & Κανονικοποίηση

Η σωστή καταχώρηση της πληροφορίας είναι κρίσιμη διαδικασία για την δημιουργία και συντήρηση μια αξιόπιστης βάσης δεδομένων, ιδιαίτερα όταν συνδυάζεται με τη πρώτη ολοκληρωμένη προσπάθεια για μηχανοργάνωση. Παρέχουμε υπηρεσίες εισαγωγής της πληροφορίας από έγγραφο στο εμπορικό σας πρόγραμμα.

Απλή Ανάκτηση

Αναλαμβάνουμε την ανάκτηση δεδομένων κατά περίπτωση, όπως διεγραμμένα αρχεία, από έναν σκληρό δίσκο ο οποίος δεν έχει υποστεί κάποια λειτουργική βλάβη.

Εγκαταστασεις

Μία αξιόπιστη πληροφοριακή υποδομή διασφαλίζεται με τη σωστή επιλογή των υλικών που χρειάζονται, την εγκατάστασή τους με βάση διεθνή πρότυπα, καθώς και την πιστοποίηση της. Όλα αυτά είναι σημαντικοί παράγοντες που εξασφαλίζουν την ποιότητα της υποδομής διαμορφώνοντας έτσι ένα γρήγορο, αξιόπιστο, αποδοτικό και ασφαλές περιβάλλον εργασίας.

Εγκατάσταση Δομημένης Καλωδίωσης

Αναλαμβάνουμε να στήσουμε τα θεμέλια του τοπικού σας δικτύου, παρέχοντας σας τον κατάλληλο εξοπλισμό για μια αξιόπιστη μεταφορά δεδομένων και φωνής. Μερικές απο τις δραστηριότητες υποδομών δικτύου που αναλαμβάνουμε είναι:

• προμήθεια και εγκατάσταση δικτυακού εξοπλισμού (rack, καλώδια, πρίζες, κανάλια κ.α.)

• εγκατάσταση καλωδίωσης τηλεφωνίας και δικτύου

• τερματισμός καλωδίων και πριζών δικτύου

• έλεγχος συνδεσιμότητας δικτύου

Εγκαταστάσεις Υλικού/Περιφεριακών

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους εγκατάσταση που αφορά σε συκευές και περιφερειακά στο σύνολο της επιχείρησής σας. Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν οι δικτυακοί εκτυπωτές, routers, ακόμη και αναβαθμίσεις που μπορεί να δεχθεί ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, όπως μια νέα κάρτα γραφικών ή πρόσθετη μνήμη RAM.

Εγκαταστάσεις Computer/Server Rooms

Η μελέτη και κατασκευή Computer Room είναι μια διαδικασία ιδιαίτερα περίπλοκη και απαιτητική. Ένας μεγάλος αριθμός διαφορετικών H/Y συστημάτων πρέπει να συνυπάρξουν σε ένα περιορισμένο χώρο και όλα μαζί συνεργαζόμενα να αποτελέσουν το κέντρο της μηχανογράφησης μιας σύγχρονης επιχείρησης. Κλιματισμός και έλεγχος υγρασίας, πυρόσβεση, δομημένη καλωδίωση, UPS, ψευδοπάτωμα είναι κάποια από τα μέρη του συστήματος που πρέπει να συνεργαστούν αρμονικά για να υποστηρίξουν την εύρυθμη λειτουργία ενός computer room.

Τεχνικη Υποστηριξη

Εξίσου σημαντικό με κάθε μας πώληση είναι η τεχνική υποστήριξη που παρέχουμε στους πελάτες μας και γι’ αυτό δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην άμεση καταγραφή και επίλυση των τεχνικών προβλημάτων διασφαλίζοντας την ποιότητα της εξυπηρέτησης. Η ομάδα τεχνικής υποστήριξης της εταιρίας μας είναι στην διάθεση σας για να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε κάθε θέμα που θα αντιμετωπίζετε.

Απομακρυσμένη Υποστήριξη

Μέσω των σύγχρονων και ταχύτατων συνδέσεων διαδικτύου ADSL2+ και χρησιμοποιώντας τις πιο αξιόπιστες εφαρμογές απομακρυσμένης διαχείρισης, είμαστε σε θέση να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες απομακρυσμένης υποστήριξης και καθοδήγησης των χρηστών για την επίλυση απλών προβλημάτων εξ’ αποστάσεως.

Επίσκεψη Τεχνικού

Σε περιπτώσεις που προκαλούνται βλάβες ή δυσλειτουργίες στα εν ενεργεία συστήματα της εταιρίας σας, που δεν είναι δυνατό να αντιμετωπιστούν απομακρυσμένα, εξειδικευμένος τεχνικός επισκέπτεται τον χώρο σας για να αντιμετωπίσει άμεσα το πρόβλημα που έχει προκύψει.

Συμβόλαια Συντήρησης

Στο πλαίσιο της διαρκούς και ολικής εξυπηρέτησης των πελατών μας, δημιουργούμε πλανά συντήρησης της πληροφοριακής σας υποδομής και των εφαρμογών μας που συμπεριλαμβάνουν συνδυασμούς απομακρυσμένης υποστήριξης, επισκέψεις τεχνικού και οικονομικότερους ορούς χρονοχρέωσης.